Arkæologisk Forum

Nyt fra redaktionen

Nyt  juli 2022

Arkæologisk Forum nr. 46 er udkommet
- i HELT NYT DESIGN

Kunne du kende Arkæologiske Forum, da du åbnede din postkasser her i Juli? Redaktionen har de sidste mange måneder arbejdet hårdt på at få det hele på plads med vores nye grafiske designer og et nyt trykkeri. Hvad synes du om resultatet? Vi håber at du også er tilfreds og får endnu mere lyst til at læse de spændende artikler i dette nummer af Arkæologisk Forum. 

Tak til Museum Vestsjælland

Redaktionen vil gerne takke Museum Vestsjælland for mange års samarbejde og det omsorgsfulde arbejde der frivilligt er lagt for dagen med at få Arkæologisk Forum trykt. 20 års samarbejde blev det til  - og Arkæologisk Forum nr. 4 - 45. Godt gået!  

God sommer 
Redaktionen
 

Nyt  februar 2022


Arkæologisk Forum nr. 45 er nu endelig på trapperne
Arkæologisk Forum nr. 45 skulle være udkommet i slutningen af december 2021, men blev forsinket. Nu kan vi fortælle at det er klar fra trykken og kan forventes at være fremme i postkasserne i uge 9.


God læselyst
Redaktionen
 

Nyt  januar 2022


Arkæologisk Forum er FORSINKET - vi beklager 
Arkæologisk Forum nr. 45 skulle være udkommet i slutningen af december 2021, men er desværre blevet forsinket på grund af tekniske problemer. Vi ved at du som læser havde set frem til at modtage det nye nummer - det havde alle forfatterne til artiklerne også. Vi beklager meget og håber at kunne udsende nummer 45 snart.  

Open acces til artikler i nr. 1 - 43

Artiklerne i Arkæologisk Forum nr. 43 er nu tilgængelige i deres fulde længde – og det samme gælder alle artikler fra Arkæologisk Forum nr. 1 – 42. Du finder dem på her på  hjemmesiden.
 
God læselyst
Redaktionen

 
 

Foreningen af Fagarkæologer | Københavns Universitet | SAXO-Instituttet | Karen Blixens Vej 4 - DK 2300 S | faf@archaeology.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net