Jobformidling

Ledige stillinger

I menuen til venstre kan du finde en liste over ledige stillinger for arkæologer. Vi lægger de opslåede jobopslag, vi har kendskab til, her på siden.
 

Slå en stilling op

Vi tilbyder museerne at annoncere efter arbejdskraft til kortere eller længere  projekter, faste- eller løse ansættelser  Er du et musem med en arkæologisk/museal stilling ledig kan du i menuen til venstre under "ledige stillinger" selv lægge en stilling og et link på. Eller send stillingsopslaget til FaF som en vedhæftet fil - tryk her.

Ledige hænder - tilbyd din arbejdskraft

Er du ledig arkæolog - og medlem af FaF - kan du også tilbyde din arbejdskraft. Det kan du gøre ved at gå ind i menuen til venstre under menuenfanen "Ledige hænder".
 

Link-guide til spørgsmål om: 
A-kasse, pensionsselskab og overenskomst

Er du i  job, skal snart i job eller arbejdsløs?

FaF har lavet en link-guide til nogle af de spørgsmål, vi arkæologer oftest står med i forbindelse med A-kasse, Pensionsselskab - og ens overenskomstmæssige rettigheder. Så kig nærmere, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Har du et problem - eller kender du 'løsninger' på problemer, man kan støde på som arkæolog i forbindelse med ovenstående, så skriv os en mail - så sætter vi gerne flere links til tip på listen!

Se i  link-guiden ...

 
Arkæologisk Undersøgelse af arkæologers ansættelsesforhold og jobformidling

Foreningen af Fagarkæologer foretog i september 2012 en undersøgelse af arkæologers ansættelser, ansættelses-forhold og jobformidling.

læs mere her ...

Foreningen af Fagarkæologer | Københavns Universitet | SAXO-Instituttet | Karen Blixens Vej 4 - DK 2300 S | faf@archaeology.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net