Bliv medlem

Medlemmer af FaF modtager hver måned en FaF-mail med debatindlæg og information om forskellige aktiviteter i den arkæologiske verden – eksempelvis indbydelser til konferencer i ind- og udland. To gange årligt tilsendes tidsskriftet Arkæologisk Forum. Desuden kan medlemmerne deltage i forskellige netværk og diskussionsfora ligesom FaF organiserer små og større seminarer.

Du kan blive medlem af FaF, hvis du har en universitetsgrad i arkæologi. Det vil sige, at du som minimum skal have bestået en bachelor i forhistorisk, klassisk, nærorientalsk eller middelalderarkæologi.

Medlemskab koster 195 dkr/år. 
For samboende arkæologer koster et medlemskab 235 dkr/år. Rabatten opnås ved at bopælen kun modtager et eksemplar af Arkæologisk Forum.

Er du ikke uddannet arkæolog kan du for 175 dkr/år tegne et abonnement på tidsskriftet Arkæologisk Forum. Institutionsabonnement er på 250 dkr/år.

Museer og andre institutioner kan ikke blive medlemmer, men kan også tegne et abonnement på tidsskriftet Arkæologisk Forum.

 

 

 

Et medlemskab koster 195 kr. for 2020.

 

 

Du kan melde dig ind her på siden.

 

 

 

 

FaF kan kontaktes på faf@archaeology.dk

Foreningen af Fagarkæologer | Københavns Universitet | SAXO-Instituttet | Karen Blixens Vej 4 - DK 2300 S | faf@archaeology.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net