Arkæologisk Forum

Arkæologisk Forum er et fagligt tidsskrift der søger at sætte det arkæologiske fag ind i en større sammenhæng – både videnskabeligt og samfundsmæssigt. Her bliver faglige emner behandlet og debatteret. 

Arkæologisk Forum henvender sig til fagfolk og andre, som interesserer sig for arkæologi. Artikler, debatindlæg, anmeldelser og andre bidrag er fortrinsvis skrevet af arkæologer. 

Arkæologisk Forum udgives af Foreningen af Fagarkæologer. Redaktionen for Arkæologisk Forum står for tilrettelæggelse og redigering af tidsskriftet.
 

Arkæologisk Forum modtager meget gerne indlæg og artikler eller ideer til fremtidige emner. 

Arkæologisk Forum er pointgivende som niveau 1 tidskrift i Den Bibliometriske Forskningsindikator. Derfor vil tekster normalt blive fagfællebedømt inden publicering.

Redaktionen vil løbende fremlægge ideer og oplæg til emner som forberedes til et af de kommende numre. Find dem her . Skulle du få lyst til at deltage i debatten omkring et af emnerne er du meget velkommen til at kontakte redaktionen – det samme gælder hvis du har et andet indlæg i tankerne.
 
 
Nyeste Arkæologisk Forum
Arkæologisk Forum nr. 45

Tegn abonnement

Er du ikke arkæolog og medlem af FaF kan du tegne abonnement på Arkæologisk Forum her.

Er du uddannet arkæolog (min. bachelor i arkæologi) kan du melde dig ind i FaF her og vil da få tilsendt tidsskriftet to gange årligt.

Foreningen af Fagarkæologer | Københavns Universitet | SAXO-Instituttet | Karen Blixens Vej 4 - DK 2300 S | faf@archaeology.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net